Vårt gemensama bidrag för livet

TRK sponsrar TEAM Rynkeby Malmö

Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

Team Rynkeby grundades år 2002, då 11 motionscyklister med anknytning till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France.

Rynkeby Foods var huvudsponsor för cykelturen, men även andra företag visade sitt stöd. Deltagarna i historiens första Team Rynkeby-lag var faktiskt så duktiga på att skaffa sponsorer att man fick ett överskott på 44 500 SEK när laget återvände till Danmark en dryg vecka senare.

Läs mer här

Tack, Kontrollmetod

TRK Kontrolladm AB vill tacka en av våra trognaste leverantörer Kontrollmetod för denna trevliga blomma i samband med vår inflyttning i nya lokaler

Tack Anderssons Mäklar & Redovisningsfirma

TRK Kontrolladm AB vill tacka Anderssons Mäklar & Redovisningsfirma AB för denna trevliga växt i samband med vår inflyttning i nya lokaler.

TRK AB Har flyttat

TRK Kontrolladministration AB har flyttat till nya lokaler i Staffanstorp. Här har vi givetvis möjlighet att utföra all provning och allt arbete vi tidigare kunnat utföra.

Framöver hänvisar vi till den nya adressen.

TRK Kontrolladministration AB
Meteorvägen 9
245 34 Staffanstorp

 

NetCert

Logga in på NetCert genom att klicka på bilden nedan.